Malzemeler:
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu
Yapılışı:
· Küçük küçük doğranmış etleri haşlayın.
· · Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz çevirin.
· · Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun.
· · İçine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın.
· · Sebzeler suyunu salana dek sote edin.
· · İçine ılık suyla ezilmiş salça veya rendelenmiş domatesle unu dökün.
· · Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin.
· · Üzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın.