Gezer Tozar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gezer Tozar

GeZeR ToZaR FoRuM

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşk Mesajları

YazarMesaj
gul_bahar

Aşk Mesajları Default3
gul_bahar

RuH HaLi : Aşk Mesajları Kizgin10
SaNaL HaYVaN : Aşk Mesajları Cccfis12
Rep Gücü : 80

Aşk Mesajları Empty
MesajKonu: Aşk Mesajları   Aşk Mesajları EmptyPtsi Haz. 01, 2009 9:25 pm

• Biz seversek ölümüne... Sevmezsek seviyoruz demeyiz çünkü sevgi kutsaldır yalan söylenmez. Biz bir kerere seven insanlardanız.

• Sabır kurtuluşun anahtarıdır. Ben de seni severek sabrediyorum çünkü bir gün sen de beni seveceksin.

• Bu son sevişim bir daha sevmem. Son gidişim bir daha dönmem. Bu son şanstı bir daha ölmem.

• Gece olupta güzel gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerine emanet ediyorum. Belki gözlerimden uzaksın ama kalbimden asla.

• Hatirliyor musun ? Bana bir zamanlar ask nedir diye sormustun ve ben cevaplayamamistim. İste simdi cevapliyorum ; ask senin sicacik pamuk ellerini tutup seni seviyorum demektir. Ask senin o cennet gozlerine bakip seni seviyorum demektir. Aslinda ask bir oyundur tatli bir oyun.

• Aşkımı dağlara yazacaktım fakat aşkımdan büyük dağ bulamadım.

• Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

• O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

• Gece midir beni hüzünlendiren yoksa ben miyim hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.

• Senin icin ağlayan şu gözlerimi gelip silecek misin? Her gece seni düşünen beni birgün sevecek misin? Seni bir ömür beklesem birgün bana gelecek misin? Gel ne olur sevdigim sev ne olur benim seni sevdigim gibi.
gul_bahar

Aşk Mesajları Default3
gul_bahar

RuH HaLi : Aşk Mesajları Kizgin10
SaNaL HaYVaN : Aşk Mesajları Cccfis12
Rep Gücü : 80

Aşk Mesajları Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Mesajları   Aşk Mesajları EmptyPtsi Haz. 01, 2009 9:26 pm

Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın.

• Sevmek günahsa ben varım. Sevmek ölmekse ben varım. Dünyayı vereyim desinler umrumda değil. Tek sen varsın bitanem ve hep benim kalacaksın. Sen benimsin benim.

• Her mevsim doğurur sevgiyi, aşkı sevmeyi bilene. Aşkı içinde tutar sevgi mevsimler geçse de. Soğuk, sıcak, bahar dinlemez kimseyi büyütür içinde.

• Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde sonra bakmak görmek istersin yaşıyor mu diye. Baksan kaçacak sımsıkı tutsan ölecek işte böyle bir şey seni sevmek canım sevgilim.

• O kadar öfkeliyim ki sana anlatamam seni bin parçaya ayırsam bile hırsımı alamam fakat bir parça kaybolursa işte o zman ben yaşayamam.

• Bugün senin gözlerinle benim kalbimin mahkemesi vardı. Sonunda senin gözlerin affedildi benim kalbim ise bir ömür boyu sevmeye mahkum edildi !

• Bu bir divaneliktir. Gönül aha alışır. Ömrüm bitse ne çıkar can gibi aklımdasın.

• Seni sevidiğim kadar yasaşaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım.

• Ömrüme yetecek bir aşk ararken buldum seni, şimdi aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Bu çok değil mi ? Seni çok seviyorum.

• Hep böyle içten hep böyle sevgiyle ruhuma göz kırpmayı unutursan bir yerlerde saklan nereye olursa, bana gözükme yaz yağmurlarından korunacak sırça sarayların olmasın, istemiyorum ıslanayım iliklerime kadar ve sen su damlayan saçlarıma bakıp sadece gülümse, belime sarıl yürü götür götürebildiğin yere. Birlikte yaz yağmurlarının tadını çıkaralım.

Aşk Mesajları
1 sayfadaki 1 sayfası