Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın.
• Sevmek günahsa ben varım. Sevmek ölmekse ben varım. Dünyayı vereyim desinler umrumda değil. Tek sen varsın bitanem ve hep benim kalacaksın. Sen benimsin benim.
• Her mevsim doğurur sevgiyi, aşkı sevmeyi bilene. Aşkı içinde tutar sevgi mevsimler geçse de. Soğuk, sıcak, bahar dinlemez kimseyi büyütür içinde.
• Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde sonra bakmak görmek istersin yaşıyor mu diye. Baksan kaçacak sımsıkı tutsan ölecek işte böyle bir şey seni sevmek canım sevgilim.
• O kadar öfkeliyim ki sana anlatamam seni bin parçaya ayırsam bile hırsımı alamam fakat bir parça kaybolursa işte o zman ben yaşayamam.
• Bugün senin gözlerinle benim kalbimin mahkemesi vardı. Sonunda senin gözlerin affedildi benim kalbim ise bir ömür boyu sevmeye mahkum edildi !
• Bu bir divaneliktir. Gönül aha alışır. Ömrüm bitse ne çıkar can gibi aklımdasın.
• Seni sevidiğim kadar yasaşaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım.
• Ömrüme yetecek bir aşk ararken buldum seni, şimdi aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Bu çok değil mi ? Seni çok seviyorum.
• Hep böyle içten hep böyle sevgiyle ruhuma göz kırpmayı unutursan bir yerlerde saklan nereye olursa, bana gözükme yaz yağmurlarından korunacak sırça sarayların olmasın, istemiyorum ıslanayım iliklerime kadar ve sen su damlayan saçlarıma bakıp sadece gülümse, belime sarıl yürü götür götürebildiğin yere. Birlikte yaz yağmurlarının tadını çıkaralım.