Gezer Tozar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gezer Tozar

GeZeR ToZaR FoRuM
 
AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Açma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rose_flowers


Açma Default6
rose_flowers


Mesaj Sayısı : 768
Yaş : 45
Nerden : Bilgisayar olan herhangi bir köşeden
RuH HaLi : Açma Asik10
SaNaL HaYVaN : Açma Cat3281291rt5
MaDaLYaLaRıNıZ : Açma Madaly19
Thanks : 73
Rep Gücü : 1119
Kayıt tarihi : 07/02/09

Açma Empty
MesajKonu: Açma   Açma EmptyCuma Şub. 13, 2009 12:19 am

1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı toz maya
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı şeker
Çörekotu
Açmaların yüzü için 1 yumurta sarısı
Aldığı kadar un

Açma - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Ilık sütün içinde mayayı eritin ve 15 dk mayalanmaya bırakın. Daha sonra diğer tüm malzemeleri katarak yumuşak bir hamur elde edin ve tekrar mayalanmaya bırakın. Hamur mayalandıktan sonra dilediğiniz gibi şekil verin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpin.Fırınlayın..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.gezertozar.yetkin-forum.com
 
Açma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gezer Tozar  :: Forum :: Yaşam :: Kadınca :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: